NOTÍCIES
DELS CLUBS

LLIGA BASE BRAÇA + LLIGA CATALANA SANT CELONI

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / Divendres 09 de Març de 2018 / Publicat a Natació
Post Image

Aquest cap de setmana la secció de natació ha celebrat doble competició. Divendres  hem celebrat la tercera jornada de lliga base a Encamp on l’estil ha estat la braça i  dissabte hem competit en la jornada de lliga catalana realitzada a la piscina del Centre Esportiu de Sant Julià.
Divendres han participat els més petits on havien de nedar 25m braça i el relleu 50m ( 25 braça i 25 crol ).Han participat 6 nedadors del nostre club , Toni Hernández del 2006, Ainé De Lima del 2007, Lea Gutiérrez, Maria Moliné, Alex Hernández del 2008 i Judith Colomé del 2009. Tots han fet millor marca personal. Cal destacar la Judith que ha quedat primera del 2009.
Dissabte és va realitzar una altra jornada de la lliga catalana amb participació de totes les edats on van nedar diferents proves segons categoria. Del nostre Club  van participar, Sergi Villarreal , Carla Colomé en categoria infantil . Aina Soldevila, Oliver Alcaraz a la categoria aleví. Lea Gutiérrez , Maria Moliné a la categoria Benjamí i finalment la Judith Colomé en la categoria pre benjamí.
Cal destacar els dos rècords d’edats realitzats pels nedadors Judith Colomé , rècord de 9 anys  en la prova de 50 braça  i Oliver Alcaraz en la prova de 200 papallona on a batut el rècord de 13 anys.
 

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

TOP