NOTÍCIES
DELS CLUBS

CAMPIONAT D’ESPANYA MÀSTER

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 31/01/2018 / Publicat a Natació
CAMPIONAT D’ESPANYA MÀSTER
El nostre màster Jordi Martínez Romero participarà aquest cap de setmana en els campionat d’Espanya Màster que es celebren a Màlaga de l’1 al 4 de febrer . Nedarà cinc proves , 100 estils, 50 papallona, 200 lliures, 100 i 200 esquena i ho farà en la categoria de 50 a 54 anys. Amb aquests, ja són vuit la participació del Jordi als campionats d’Espanya. Molta sort.

Atletes del Club Esportiu Sant Julià al campionat de Catalunya Absoluts d'Atletisme

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 31/01/2018 / Publicat a Atletisme
Atletes del Club Esportiu Sant Julià al campionat de Catalunya Absoluts d'Atletisme
El Campionat tindrà lloc a la pista coberta de Sabadell el diumenge dia 4. Cristina Llovera competirà en 60 m, Carla Marsol competirà en els 60 m i els 200 m, Mikel De Sa i Arnau Roig competiran en la modalitat de 60m i 200 m , Raquel Guri en triple salt i Carlota Malaga en 800 m Bona competició!!!

Irineu Esteve

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / 30/01/2018 / Publicat a Notícies
Irineu Esteve
Irinieu Esteve del NEC (Nòrdic Esquí Club La Rabassa-Naturlandia), en representació de la Federació Andorrana d'esquí, va obtenir la 45a posició als 15 quilòmetres mass start de la Copa del Món de Seefeld (Àustria). Esteve va fer un temps de 32? 58? a 1 "20 del primer. La propera prova d'Irineu Esteve serà a Suïssa amb la disputa dels Campionats del Món sub-23.

Ian López a la Segona Concentració Base de judo

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 30/01/2018 / Publicat a Judo
Ian López a la Segona Concentració Base de judo
Ian López a la Segona Concentració Base de judo Aquest dissabte 27 de Gener la Fandjudo ha realitzat la Segona Concentració Base de la temporada, acollida pel Club de Judo de Canillo. En la jornada han participat uns 40 judokes d'entre 5 i 12 anys aproximadament, procedents dels diferents clubs del país. Aquesta modalitat d'activitats es va iniciar la temporada passada, per a oferir entrenaments conjunts als petits judokes del país, que puguin aprendre judo alhora que coneixen nous companys, i la valoració és positiva tant pels nens i els pares, com per als tècnics dels clubs i la Federació.

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

TOP